Ženské umění krásy aneb čtyři tváře Luny 30.září 2016

17.09.2016 20:25

ŽENSKÉ UMĚNÍ KRÁSY

za fáze Novoluní

 

Odkrývá závoj, smysly, vášeň ukryvající se v hlubinách ženy

(Pá) 30.září 2016  od 17:30hod - 20:30hod. ve Studiu Luna  cena:400,-

Na tomto kurzu budeme nalézat svou vlastní ženskou podstatu, přitažlivost a krásu. Začínáme novoluním, poslední pátek v měsíci září, kdy budeme zářit svým jedinečným ženským světlem a připojíme se k Lunárním silám. 

Nabízí se podpora vnitřních ženských orgánů, hormonální cvičení, rozproudění našeho sexuálního Já, léčivé sexuální praktiky a probuzení lunární energie a kundalini. Práce s dotekem, archetypem kněžky lásky a zákony Luny.

Naučíte se praktiky a základy práce s ženským uměním a fázemi měsíce. Čtyři tváře Luny přinášejí pokaždé jinou ženskou energii, která se v ženách prolévá již od pradávna. Nacházíme svou pravou ženskou moudrost, sexuální a erotickou přirozenost, vrozenou ženskou esenci spočívající v dávání lásky, přijímání a ovládání lásky.

1. tématem je Novoluní a praktiky s ním spojené pro mládí, krásu, přitažlivost, noblesu, kreativitu a intuici. Luna k nám promlouvá jako vnitřní žena, která se stává svůdnou ženou, vyjadřuje sílu sexuality a představuje se jako bílá Bohyně na znamení zrození, růstu, duchovní čistoty a svobody.

Žena si je vědoma, že  pomáhá muži rozdmýchat božskou jiskru života, pomáhá mu zažít plnou a dokonalou slast, která mu ve vnějším životě bolestně chybí. Svou krásu a smyslnost těla nezneužíváme k tomu, abychom získaly bezpečí, moc nebo majetek. Ani proto, abychom si získaly obdiv či oddanost muže, který k nám přijde. Zákony ženské přirozenosti jsou v harmonii se zákony měsíce.

Kněžka lásky zastupovala Bohyni Afrodité, o které se často mluvilo jako o zlaté. Zlatost definuje její třpyt, ale symbolizuje též neposkvrněnost.

"V současné době ale kněžka lásky, žena ztělesňující bohyni, již netančí v chrámu, aby stimulovala komunikaci těla s duší. Ženy pociťují prázdnotu, chybí jim obnovující život, přinášející lásku, vášeň, plodnost. Chybí jim spojení se smyslnou kněžkou v sobě, přenášející atributy bohyně do všedního života, spojení jádra sexuality a spirituality, lásku, radost, smyslovou rozkoš."

Přijďte v sobě znovuobjevit posvátné ženství. 

Přestaňme vstřebávat cizí ženské esence kolem nás a začněme vysílat naši vlastní esenci a vnitřní sílu. Pak nebudeme pouze otiskem svého bytí, ale vtiskneme vesmíru svůj vlastní záměr. Záře se šíří všemi směry.

Těším se na setkání a kolektivní práci s ženstvím. To vše a ještě víc nás čeká již brzy...

Ve jménu tajemství lásky a Luny.

 

 

ČTYŘI TVÁŘE LUNY jsou kurzy hledání své vlastní ženské podstaty, přitažlivosti a krásy. Objevujeme svou individuální vnější, vnitřní a tajnou krásu. Praktiky, které využívaly ženy-kněžky, pro udržení mládí. Je to posvátné umění. Nasloucháme své vnitřní ženě, jenž je strážkyně duše. Pracujeme se všemi fázemí Měsíce, s každým jeho zabarvením a stínem. Úplňkem, Novoluním, dorůstajícím měsícem a ubývajícím měsícem. Vnímáme každý svůj pohyb, každý tvar svého těla, svůj hlas a jeho alchymii, svou pánev, jenž je základem každého zrodu. Každý dotek a smyslné vůně. Vzdáváme hold ženské esenci tím, že se zdobíme, zkrášlujeme, tančíme a zpíváme. Zvuk prochází celým naším tělem a vibruje v každé buňce. O své nádherné tělo se staráme, zdravou stravou, cvičením, koupelemi, vonnými esencemi, zkrášlovacími přípravky a masážemi. Na kurzu se zabýváme určitou fází Luny a praktiky s ní spojené.

Těším se na setkání s posvátným ženstvím