Zdravá " strava" pro vaši pleť v období podzimu

22.10.2017 15:58

 

 

 

Zdravá "strava" pro vaši pleť v období podzimu.

 

Tento recept začíná nejlépe pořízením si esenciálního séra ušitého pro vás na míru. Když se ochladí a začnou podzimní plískanice, sázíme na prevenci aromaterapie - elixíru zdravého života.

 

Pojďme se tedy podívat na využítí esencí v kosmetice.

Základem a klíčem krásy a mládí je v šetrném mytí, které je zásadní pro správné fungování ochranného kožního filmu. Pokožka je přece největším imunitním orgánem, proto je důležité se důkladně odličovat a nanášet přípravky s bioaktivními látkami, které ovlivňují buňky. Esence z rostlinné říše poskytují živiny a minerály k obnově regenerace a rovnováhy. Působí preventivně a posilují imunitní systém. Navíc zvyšují schopnost bojovat proti nemocem.

Bylinné silice jsou známé již po tisíciletí a přinášejí prospěšné účinky k léčení tělesných i duševních potíží a nemocí. 

Zavřete dveře koupelny a dopřejte pleti tu nejlepší péči v podobě esence Santalu a Jasmínu, vhodnou pro citlivou pleť. Budete mít krásně matnou pleť v sametových kapkách. Kromě výživy a prozáření působí na psychiku, hormonální systém a podporu sebelásky. Esence  je tradičně spojována s ženskostí a smyslností.

Podzimní voňavou romanci a sílu Provance odhaluje esenciální sérům Levandule a Bazalka. Obalí náše nervy, dovolí se nadechnout, zbaví problému s kašlem a zažívacími problémy. Navodí dobrý spánek, klid a uvolnění. Působí antibakteriálně, uvolňuje hleny. Upravuje mazové žlázy a léčí akné.

V dnešní uspěchané době často trápí svědění kůže, svalové napětí a problémy s oběhovým systémem. V tu chvíli je čas obrátit se na sílu Rozmarýny a Máty, Moc techto dvou bylinek zvyšuje metabolismus a prohřívá naše srdce. 

Zrození noblesy Růže a Vanilky nese poselství  pro alergiky. Obklady z růže byly odpradávna považovány za léčivé. Velmi pomáha při jakýchkoliv problémech s kůží, stresích a dalších zátěžích. Jemně se vstřebává a má hřejivou ženskou vůni.

 

Zapomeňte na hyaluron a kaviár, k věčnému mládí vám pomůže aromaterapie, protože vaše pokožka ve vůni přímo září. Séra jsou připravována v kapkách a naředěná v oleji. Přichází prožitek pro vlastní kůži i nos. 

 

Všechny přípravky vám připravíme v salónu. Rádi poskytneme poradenství.

 

Hýčkejte se, dopřejte si domácí lázně, novou vůni a i extra porci energie pro pleť.

V podzimním období je vhodné udělat si čas na dokonalý úklid, péči a výživu. Připravmet se na dlouhé večery a ošetřujme se s láskou.

 

 

 

Článek napsala Petra Radová - aromaterapeut.