Zatmění Luny 27.července 2018

27.07.2018 10:18

 

ZATMĚNÍ 27. července 2018 – Rudý měsíc

Dnešní páteční den je zasvěcen paní Luně a super úplňku. Na nebi se chystá k poutavé nebeské podívané, kdy měsíc bude delší dobu ponořen do zemského stínu (21:30 – 23:13). Luna je podbarvená načervenalým Marsem. 

Astronomové  a hvězdopravci jásají.

Astrologicky to však nezní moc idylicky. Může to přinést výšiny skutečného šílenství. Dá se na to dívat jako na cenný bod, který nahlíží do našich osobních záležitostí.

Čekejme, neklid, aroganci, soutěživost a spěch. Máme již několik dní nervy na pochodu, ale také schopnost nezaleknout se strašáku a nástrah. Pravděpodobná bude zvýšená agrese, hodně akčních situací a partnerských střetů. Láká nás zábava, různé akce, ale pozor, mohou být problémy. Pro trávení času s druhými lidmi budou příští dny mnohem lepší.

Luna vstoupí do znamení Vodnáře 12:41letního času, vypráví příběh o úsvitu věku Vodnáře. Luna je ve vazbě na Uran a Slunce. Konstelace nás zavede přesně tam, kde nás chce mít. Zdá se, že ví, co dělá. I přes všechny problémy se ukazuje, že tahle cesta má pevně daný cíl.

A možná a snad… mír povede planety a láska bude řídit hvězdy…

Pro vášnivé ezoteriky je den pro mágy, čaroděje a magické obřady z dávných dob. Hranice mezi jinými světy se stírají. 

Máme tu neopakovatelný den a noc s mystickými zážitky. Brány do jiného světa jsou otevřeny všude, kde jste.“ Doprava proudí oběma směry :-) Chcete-li se setkat se silami hlubšího světa nebo slyšet, jak promlouvají orákula, nemusíte putovat daleko.

Já si budu tiše přát…

Petra