Zasvěcení do Avalonu, 30.10. - 1.11.

13.10.2015 18:49

 

30. října (pá)-1. listopadu (ne) od 17:00hod. kurz je dvoudenní

cena: 2000,- korun, kurz se koná ve Velkých Karlovicích v Jezerném

 

„Avalon… místo věčně ponořené do mlh, jemuž vládne Jezerní paní, strážkyně těch, co procházejí a cestují mezi světy, kdy cesty překypují energií. Projdeme bránou do království ducha“.

 

Vítejte…

Na kurzu se zaměříme na vytváření kamenných kruhu a otevírání hvězdných bran, v čase mocných energií přírodních sil Samhain. Zasvěcení je cesta za světlem, schopnost nahlížet do mnoha realit a spojit vše v jeden obraz. Je to propojení se svou pravou podstatou. Seznámení s mysterijní školou zasvěcení, zasvěcenci, vnitřní zrak, spojení s vyšším Já, telepatie, schopnost vidění na dálku, jasnovidnost, jasnocit, čtení symbolů, napojení na informační kanály a archetypy…  Pokud bude potřeba, podíváme se do bájného Avalonu, do hluboké studnice poznání, na cestu duše, moudrost noci ACBALU. Kurz se koná v předvečer svatodušních svátku Samhain, kdy společně oslavíme naše předky, práce s předky, léčení linie předků. Necháme se prozářit světlem z jiných vyšších dimenzí. Pokud si dovolíme projít temnou nocí duše a setkáme se, se svým stínem, můžeme se ponořit do svého světla. Setkáni se s temnotou je proces zasvěcení. Podíváme se na duši, čtení duše, vzpomínky duše a její záznam, brána nanebevstoupení. Odkryjeme závoj zapomnění a začneme se rozpomínat. Těším se na rituál Samhain, na svátek znovuzrození…
na zasvícení do našich duší, do našich posvátných srdcí.

Kurz je otevřen pro menší skupinku lidí a bude se konat ve Velkých Karlovicích v Jezerném, abychom procítili kouzlo blízkých míst, které si dosud uchovalo svojí starou moc.

Přeji krásné dny plné světla a těším se na oslavu svátku duší.

 

Na seminář se můžete přihlásit na tel: 603 823 462 (Petra Radová) nebo na mail:petrarad@seznam.cz