Úplněk ve Střelci 29.5.2018

29.05.2018 08:28

 

SILNÝ ÚPLNĚK VE STŘELCI 29. KVĚTNA 2018

Nové plány a nové cíle

Na nebi se měsíc krásně kulatí a svítí jako lucerna. Plyne si po obloze a přináší své vlivy. Jeho síla vrcholí dnes v úterý přesně v 16:15 středoevropského času, svou mocí může způsobovat neklid, podráždění, ale i euforii.

Co můžeme čekat?

Luna ve Střelci je pod ochranou Jupitera – pomáhá štěstěna. Můžeme si užívat příležitosti k nádechu a odvázání. Je tady možnost pustit se do toho, co nám delší dobu nešlo. Máme elán, nápady a pomoc shůry. Jupiter je stále retrográdní a mnohým z nás ukazuje pravdu -  to co žijeme a co nás stahuje ke dnu. Jupiter mluví o začátcích a koncích, o rozchodech, odpuštění a naději.

Střelcovská luna je optimistická a ohnivá. Její toulavé boty nás vedou poznávat a cestovat. Plánujeme vzdělávání, dovolenou, výlety i sportovní aktivity. Hlavní téma jsou úvahy a cesty. Jinak řečeno nám úplněk přinese spoustu nových plánů, možností a dalších nových cílů. Hledáme svou vlastní cestu určení. Doba je příznivá k seznamování, velmi přeje všem vztahům.

Ze zdravotního hlediska si hlídejme bederní páteř, křížovou oblast, stehna a nezatěžujme játra.

Slunce v Blížencích konjunkce Merkur se dotýká stálice Arcturus – projevuje se v nás to dobré a ještě lepší. To vše skrze slova, komunikaci a vyjádření myšlenek. Přemýšlíme, co je důležité.

Ještě doznívají napěťové aspekty předchozích dnů, kdy bylo mnoho zmatku, informací, stresu, střety s druhými, hádky a trápení. Bláznivé a nešťastné skutky přinesly svůj výsledek.

Co pomáhá je úchvatný vodní trigon mezi Venuší v Raku, Jupiterem ve Štíru a Neptunem v Rybách je to snový, požehnaný aspekt, který nese velkorysost, nadhled, dobrou vůli a laskavost. Hvězdy ukazují svou vlídnou tvář. Jupiter je dobroděj, Venuše poskytuje prostor pro radost, přátelská setkávání, lásku, oslavy, grilování, kulinářské aktivity, zařizování interiéru. Neptun vnáší éteričnost, fantazii a umělecké zážitky. Hluboké vztahy, které prožíváme velmi silně.

Slunce v sextilu na Mars vnáší mnoho energie (bouřky), vše urychluje. Odvaha a hrdost nám stojí po boku.

Je tedy potřeba poslouchat, vnímat a rozumět.

Krásný úplněk přeji.