Světlo, sloup světla a práce se světlem

20.02.2016 20:58

 

Být ve světle znamená mít pozitivní přístup k životu. Je to oddání se neměnnému klidu a bezpečí světla, abychom příště vstali a měli sílu čelit dalším životním zkouškám. Vidět lidi z pohledu toho, co umí a v čem jsou jediněční, uznat jejich schopnosti a dary. Díky tomu, se navzájem povznášíme a získáváme hlubší napojení na svůj vnitřní kompas, intuici a proud synchronicit. Je to spočinutí v náručí stvořitele.

Počáteční pozitivní energie a poznání ale neslouží k tomu, aby nám spolu bylo hezky, ale abychom mohli z něčeho čerpat, začínáme-li otevírat záležitosti, které nás trápí a které nám vadí. Světlo pomáhá získat důvěru, abychom otevřeli nepříjemnosti a pojmenovali je. Aby se lidem vůbec chtělo čelit svým stínům, musí pocítit (nejen vědět), že to tentokrát bude stát za to, že je tady něco lepšího.

Vytváříme portál světla, který při správném vedení odstraňuje masky ega, nechává spadnout růžové brýle a ostraňuje iluze. Zároveň však nenechá padnout. Né vždycky se to povede a všem vyhovuje. Někdy nám dojdou souvislosti za několik týdnů či měsíců. Světelná vysokofrekvenční energie, jde vždy tam, kam je potřeba.

"Světlo ti přináší žezlo tvé skutečné moci. Vezmi jej k sobě a pozvi i štěstí. Možná ses své moci kdysi dávno vzdal, možná je skrytá pod prachem, rzi či nánosem pavučin.Snad ti ji kdysi vzali a tím se tak rozplynula tvá víra ve svou sílu. Vezmi si zpátky hůl své moci k sobě. Zazpívej staronovou píseň, píseň své duše".

Se svou sílou a vnitřním světlem nalezneš božskou tvář a harmonii.

 

 

Zdroj: Ivana Válová, Petra Radová.