Spojení s posvátným ženstvím 18.srpna 2016

13.08.2016 21:48

Spojení s posvátným ženstvím

 

(Čt)18.srpna 2016 v 18:00hod.  ve studiu Luna   příspěvek na rituál je dobrovolný.

Posvátné ženství je nekonečný oceán vědomí...je spirituální esencí (podstatou), jež byla dlouho potlačována, vyhoštěná a popírána. Esence je zde však znovu probuzená navzdory všem útokům a hrubostem namířeným proti ní. Jsme vzývány spojit se s posvátným ženstvím v době úplňku abychom nesly "srdce světa v košíku pevně upleteném z odvážných kostí, duševního svalstva i přes zjizvené tkáně". Jsme krásné. Víme, že ikdyž trpíme, vytrváme a táto esence bude v bezpečí. 

Předáváme dál, to, co nesmíme nechat vymizet z povrchu zemského, z ruky do ruky, ze srdce do srdce, z generace na generaci, z duše do duše...

V tomto úplňkovém čase za částečného Lunárního zatmění se otevírá další cyklus pro nové počátky. Aby vše mohlo nastat, je potřeba projít očistou, znovuspojením a znovuzrozením.

Čeká nás spojení s ženami našeho rodu, se všemi ženami na planetě, s jejich vibracemi, s esencí posvátného ženství. Stáváme se kolektivně jedna pro druhou kanálem a dostáváme požehnání. Sestoupíme do nejhlubší velké fáze lásky a citu, spojíme s archetypem vnitřní ženy, jenž je strážkyní duše a pravdou, která je vyživujícím kořenem, pro naše ženské tělesné i spirituální orgány.

Témata: meditace s vnitřní ženou, spojení s posvátným ženstvím, uzdravující energie k léčení naší kreativity, intuice, sexuality, plodnosti, moudrosti a spirituality. Spojíme se s krásou a jejími třemi aspekty: vnější, vnitřní a tajnou krásou.Vytvoříme potřeby, kdy matky a dcery mohou vyjadřovat svou pravdu a přesto nebudou zavrženy. Získáme ženskou podporu, kterou jsme potřebovaly a nedostaly.

Je to nádherné požehnání, obnovení světla ženské duše. Je to dar léčivé energie každé ženě v jakémkoliv věku( od první menstruace). Požehnání nás silně poutá  k Zemi a Měsíci, spojuje nás s jejích energiemi, cykly a světlem. Jsme očištěné, vykoupané v oživujícím a inspirujícím prameni, poznamenané vůni zasvěcených...

"Jsem zde, zde, zde...probuď se ty, ty,ty..."

 

Přihlásit se můžete na tel: 603 823 462 nebo na email:petrarad@seznam.cz

Těším se na hluboké spojení a na vyslovení duše.

Srdečně Petra