Seminář o světlech Hromnic 2.února 2016

24.01.2016 12:26

Rituál SVĚTLO HROMNIC – svátek světla

2. února 2016 (Út) v 17:30hod -20:30hod ve studiu Luna    cena 200,-

Kolo se opět točí …

Pojďme společně oslavit svátek Slunce zvaný podle Keltské tradice Imbolc.

 Slunce se navrací zpátky a přichází s energií hromu na křídlech světla. Přivítáme světlo, lásku, čistotu, štěstí, smích a blahobyt v době nejsilnějších siločar země. Hromnice neboli Imbolc přinášejí očištění a dar uzdravení. Propojíme se s Avalónským léčením, buněčným čištěním, jež přináší harmonii a celistvost. Budeme léčit naši rodovou linií, pronikneme do časů minulosti či budoucnosti.  

Náš rod, sahá hluboko, je pohřben v zapomenutých končinách a vzpomínkách pod sutinami. 

Tyto zápisy a paměti neseme v sobě, čas je přeměnil v mutující a smutné jedovaté formy. Odkryjeme závoj zapomnění a budeme se rozpomínat a dávat vše do rovnováhy, to je to pravé léčení. Rod, ve kterém je naplněn celý náš osud, nyní čelí výzvám minulosti. Odkryjeme a poznáme sami sebe v zrcadle zkušeností z minulosti a budoucnosti.

Vnímejme posvátnost svého těla a uctíváni života na zemi. Být ve světle znamená pozitivní přístup k životu. Vidět v lidech co umí a v čem jsou užiteční. Energie povznáší a vytváříme portál světla, který shazuje masky, odstraňuje iluze, ale nenechá lidi padnout. Energie osvětluje neosvětlené části. Ví, kam má jít. Učí ctít svou pravdu a zároveň uznávat pravdu druhých. Načerpejme sloup světla, který proudí z nebes, propojme se s vědomím země.

Jsme v energiích Vodnáře, který přichází na křídlech Hromnic a přináší nárůst vědomí. Otevíráme se vodnářskému světu ve věku Vodnáře.

Čeká nás meditace s Bohyní Brigit, udržující věčný oheň. Přijďte si zasadit své semínko světla- posvátnou hromničku, která přináší ochranu a naději.

Srovnáme si tělo, emoce a mysl. Je čas přestat si hrát na Světlo a začít ho žít.

Pokud Vás volají Hromnice, s jejich čistým světlem, můžete se připojit.

Těším se na osobní a kolektivní světelnou práci.

S láskou Petra

Přihlášku můžete zaslat na email: petrarad@seznam.cz nebo na

  tel: 603 823 462, popřípadě na webových stránkách studia Luna: www.studioluna.cz