Sedm pečetí a sedm bran v pátek 29.dubna 2016

16.04.2016 21:03

Sedm pečetí a sedm bran, hvězdná brána, v čase Beltane Brány velkého slunce

29.dubna (Pá) od 17:30 - 21:00hod  ve studiu Luna  příspěvek činí 400,-

 

„Plamen ohně ozařuje hlubinu duše,

ohni stvoření, ohni touhy, zažehni jiskru“.

 

A kolo se opět točí…přichází čas lásky Beltane.

 

Beltaine je časem pro požehnání na cestu a podporující naše snahy. Je to „ vstup do světla“, silná energie v období svátku slunce, kdy jsme pod ochranou všeobjímající lásky – ochránkyni všech. Láska, partnerství, smyslnost, sounáležitost a plodnost nás probouzí a omamují ze zimních chmur. Společně necháme promlouvat vzpomínky na pálení ohňů a oslavíme tradici Beltane nesoucí vzpomínku na magii země se svými tradicemi a pověrami.

Na tomto kurzu se propojíme s Květem života se zdrojem stvoření- posvátnou geometrií.

Podíváme se do prvních dvou bran. 

Budeme procházet bránou Světla Luny a bránou Velkého Světla Slunce. Čeká nás práce se svým instinktem, s tělem a se světlem – vysokofrekvenční energii. Napojíme se na Léčivý chrám duše, abychom uzdravili šrámy na duši. Budeme hovořit beze slov se svou duší, nacházet k ní cestu a rozlišovat ideu od pravdy. Zpívejme píseň své duše, přichází k nám se svými dary, v době kdy se otevírají poklady.

1.Slunce je náš duch, silná mužská energie a životní síla,2.Luna –naše duše, ženská energie, paměť duše, náš vývoj, kulminace duše, schopnost změny.  Čeká nás harmonizace naší solární a lunární energie, kdy Slunce s Lunou spolu rozmlouvají. Nauka o vládcích těchto dvou světel a jejich společný tanec. Spirituální rozhovory, vnímání co vidíme a co je za tím. Bude-li potřeba, nahlédneme do hvězdopravných map pro přesné postavení těchto dvou poutníku, pro přesný otisk hvězdy duše a recept nesoucí alchymii naší duše.

 

V záměru je rituál Bealtainu s otevřením spirály a průchod bránou. Zde se vědomě můžeme zbavit svých zátěží, které brání ve vývoji nebo přivolat to, co je blízké našemu srdci. Budeme-li připraveni, můžeme požádat o zvláštní požehnání, po němž toužíme ze všeho nejvíce. Láskyplně se napojíme na esenci Lásky, na vše co dělá radost. Myšlenky na lásku k nám přicházejí.

 

Věřím, že prožijeme kouzelný a milý večer.

Těším se na společnou práci se světly.

Děkuji za Lásku

Petra

Přihlásit se můžete na email:petrarad@seznam.cz nebo na tel: 603 823 462