Rituál Samhain 27.října 2016

21.10.2016 20:00

Rituál Samhain

 

(ČT) 27.října 2016   od 17:30 - 20:30hod      ve Studiu Luna    příspěvek činí 400,-

 

Kdesi daleko za námi je slyšet ozvěna léta, ale nyní  právě tady a teď je čas Samhainu, svátku duše a počátek nového pohanského roku. Před námi  

je stezka stromů a keřů, jež se různě klikatí, tak jako sám život. Stromy se zbavují barevného oděvu a vystavují se v celé své nahé kráse. Tak jako my...

Tento seminář nás vzývá, abychom přemýšleli o naši duši, naší citlivosti, iluzích a světě v realitě. Abychom se neztratili v závoji emoční epidemie, která se rozprostírá všude kolem, ale napojili se na proces probuzení.

Jsme v čase nabízející skvělou příležitost ke strávení chvíle sami se sebou a obnažení své duše, před vlastním pohledem. Přichází učení duše.

Čeká nás práce s Archetypy znamení Štíra, jejichž paměť je písařem duše. Píše příběh, který nám otevře oči. Uvidíme ošklivost, krásu a možná se bude divit, jak je možné být obojím. Fénixem i honícím psem. Budeme se zabývat tématy: Světlo a Tma, Polarita. Ve skutečnosti však tma neexistuje, pouze chybí světlo.

Zaměříme se na alchymii hlasu, na zprávy z dalších úrovní duše. Čekájí nás meditace ve světle v místě synchronicit, jenž jsou podporou neviditelné inteligence, kterou poskytuje duše a umísťuje nás na správná místa ve správný čas. Zharmonizujeme a vyvážíme vyšší časovou osu pro vzestup.

Pokud má něco vzniknout nebo má být vyléčeno, stane se to. Stačí jen zachytit proud.

Těším se na kolektivní práci ve světle, v čase svatodušních svátků a těsně před novoluním.

S úctou a láskou

Petra

 

Přihlásit se můžete na tel: 603 823 462 nebo na email:petrarad@seznam.cz