Rituál Magický zimní slunovrat

06.12.2015 12:58

 

21. prosince 2015 (po) v 17:30hod – 20:30hod  ve studiu Luna  příspěvek na rituál je dobrovolný.

 

 Chrám Slunce v čase zrození světla

Kolo se točí a točí… a je tady opět posvátné a magické období.

Z celého srdce bych Vás chtěla pozvat na rituál Magický Slunovrat. Je krásné období adventu, čas zklidnění, vhodná doba vplout hluboko do svého nitra. Udělejte si čas pro sebe a nenechte se pohltit předvánočním shonem. Slunovrat je tady pro vás, při správné práci s ním přináší obdarování. Je čas dokončit své sny.

 Pohybujeme se na jedné ze siločar, před vámi je počátek a touha překonat výzvy. Abychom do nich mohli vstoupit, musíme načerpat spoustu energie. Svět se znovuzrodí z nejtemnějšího bodu. Ještě je příležitost pročistit to, co má být pročištěno, než zhasne staré slunce uplynulého roku a zrodí se nové světlo, nová naděje, nový život, cíl. Nyní je nám umožněno vejít do světelných a ochranných energií, nechat prozářit každý kousek svého nitra touto posvátnou energií.  Vzpomeneme si jaké to je být celistvý, protože to je to pravé léčení, vzpomenout si jaké to je a nevytvářet si domněnky. Léčení aury, aktivace vlastního světla, světlo moudrosti, které pohlcuje tmu. Kristovské Já, Nebeské Já. Je vhodný okamžik odpustit, přijmout sebe a zapálit 

svíčku. Získáme příležitost zrušit a propustit smlouvy. Nahlédneme do Chrámu Slunce a vstoupíme na posvátné místo. Povíme si o tradici slunovratu a vánoc. Vnímejme žár adventu a kouzlo vánoc, nechť potrvá navěky.

Jelikož je mocná síla slunovratu, kdy jsou otevřené brány do jiných světů, je vhodná doba pro čtení budoucnosti. Čeká nás věštba z posvátných karet a práce s archetypy, meditace, tónování. Využijeme také energií magických olejů a ponoříme se do jejich vůně. Budeme svým zpěvem a tancem přivolávat slunce. Připravíme si adventní punč, vzpomeneme na celistvost, a dovolíme si propouštět a slaďovat se s božstvím.

 

Přihlásit se můžete na tel: 603 823 462 nebo na mail: petrarad@seznam.cz

Těším se na zrod slunce, na příchod nového, na změnu… na pomoc na pokračující cestě. Bude mi ctí a potěšením prožít tyto chvíle.

Srdečně Petra