Rituál Full moon 28. září

22.09.2015 16:23

Pojďte společně se mnou oslavit úplněk Full Moon, tak trochu jinak. Přivítáme věrnost, hudbu, tanec, smích a světlo. Budeme se toulat, napínat uši a necháme se hýčkat sametovými doteky Luny.

  KDY: v sobotu 28.září. 2015

ČAS: Od 17:30hod – 20:00hod (příspěvek na rituál je dobrovolný…)

MÍSTO:  Domeček Palkovice

Úplněk je časem završení a uzavírání, proto nám velmi intenzivně napomáhá s léčením toho, co nám již neslouží, uvolňují se staré vzorce a emoce. Zažijete smích i pláč, čištění starých ran a jizev. Uvědomíte si své tělo, emoce a city. Propojíte se s moudrostí, s intuicí, se svým dravcem duše a se svým instinktem šelmy. Budeme si uvědomovat své instinktivní síly, hluboké porozumění, vytrvalost, lásku, ostré smysly, předvídavost, intuitivní léčení a péči o svůj vnitřní oheň. Zharmonizujete si žensky i mužský princip. Odpustíte tolik, kolik budete moci, zapomenete málo a vytvoříte hodně.

 Působením drahých kamenů, minerálů, energií rostlin a barev se vyladíme na sílu Fuul Moon. Využijeme také energií magických olejů, ponoříme se do jejich vůně, které nás připraví na energii s tímto nádherným světlem.

 

Pokud Vás volá Full Moon, můžete se přihlásit na email: petrarad@seznam.cz  nebo na tel: 603 823 462

Sebou si vezměte svůj záměr, a to, co chcete pročistit. Přijďte si vzpomenout na svou vlastní divokou moudrost a přirozenost za měsíčního svitu.

Na setkání s Vámi se těší

Petra