Rituál Mabon v čase podzimní rovnodennosti 22.září 2016

17.09.2016 15:27

Rituál Mabon

V čase podzimní rovnodennosti

(Čt) 22.září 2016  od 18:00-21:00hod   ve studiu Luna   příspěvek je 400,-

 

"Kolo se neustále točí...není cesty zpět, jen vpřed. Žene tě jako vítr a tam na konci se spojuje v kruh." 

Je tady opět silné období podzimní rovno-dennosti, kdy uctíváme síly, vyváženost a rovnováhu přírody. Mabon určuje střed sklizně přírody, je čas sklidit to, co jsme zaseli. Nastal čas pro ukončení starého, aby mohlo přijít nové. V rytmech Mabon v nás pulzuje energie země, koluje v našich žilách, touží plánovat a uskutečňovat nové vize pro novou budoucnost. Udržuje nás v bezpečném proudu na naší cestě.

Opět otevírám pozvání pro ty, jenž hluboce rezonují s tímto vyzváním. Rituál je celovečerní, kdy se napojíme na síly Mabonu, kořenové vibrace Země a na náš prastarý původ. Kráčíme-li obezřetně a s tímto spojením, jsme ve vědomí sebe sama. Přichází doba pravdy, kdy padají masky a otevírá se vědomí. Tam kde není rovnováha zvrhne se i vztah, to je přírodní zákon. Proto letošní téma rituálu je vedeno do tématu " vědomé vztahy". Probouzí ve vás toho, kým opravdu jste. Budeme pokračovat a vracet se k platným starým hodnotám a hlubším myšlenkám. 

Čekají nás meditace v zemském kole rovnováhy. Budeme poznávat hodnoty vědomého vztahu. Zapečetíme naše pole a uvolníme naši osobní i předkovou karmu. Síla světla, která proudí planetou je obrovská. Budeme zpívat mantry a prosit o uvolnění zatuhlých záležitostí. Projdeme bránou Vědomých vztahů, oblékneme si jejich šat, obrníme se a sestoupíme o další rameno schodiště dolů do království duše. Nasloucháme svým srdcem, promlouvá k nám sebepoznání, přichází obdarování.

"Vše, co hledáš, hledá tebe. Když posedíš nebo postojíš, najde si tě. Čekalo na tebe moc dlouho. Jakmile je zde neodcházej, odpočívej a pozoruj, co se bude dít dál. Věř, že práce duše bude projevena."

 

Pokud s tímto rezonujete, můžete se objednat na oslavu a rituál Mabon na tel: 603 823 462 nebo na email: petrarad@seznam.cz

Udělejte všechno proto, aby jste byli naplněni...

Těším se na silné okamžiky kolektivní práce se světlem, kdy se spojí dvě základní síly chaos a pořádek. :-)

 

S úctou a ve jménu lásky Vaše Petra