Requiem za očistu - léčivý rituál pro tělo a všechny jeho smysly 22.2 2017

09.02.2017 11:02

Requiem za Očistu

Léčivý rituál pro tělo a jeho smysly

22.února 2017    od 17:30 - 21:00hod   ve studiu Luna  cena 400,-

 

Pro opětovný zájem, znovu otevírám léčivý den. Očista je určená těm, kteří se chtějí odevzdat této energií, nabít se zdravím, krásou a péči. Léčíme se celý život. Uzdravování nemusí být rychlé, každá nemoc a projev těla má svůj čas a dojezd. Přesto rychlé uzdravení nás inspiruje a posouvá za hranice možností. 

Léčí nás Slunce, světlo Plejád, Luna, Venuše, zemské cykly, duše a síla myšlenky. Jsme stvořeni k životu na Zemi, ke gravitaci, i ta nám pomůže. Toto pozvání nás vzývá, abychom přemýšleli o svém těle, které má své nastavení a poznali co potřebujeme pro své štěstí a zdraví. Lidské tělo vždy rozpozná, co se děje. 

 

Záměr je dokonale ovládat moc svého těla, nesoucí v sobě obrovské vědomí o zdraví a nemoci.

 

Očista spočívá v půstu a mentální přípravě. Čeká nás práce s živly a vesmírnými vlivy, meditace s archetypy léčení. Propojíme důležité vitální spojnice v těle, kterých je víc než hvězd v galaxii. Dle vašich ukazatelů a pulzu určíme potřeby těla, zda je potřeba detoxikace, nastavení imunitní reakce či regeneraci těla - duch systém. Na závěr projdeme rituálem vody - requiem za očistu, abychom poznali proměnlivost vody a poučili se o její léčivé síle. Očista pracuje na všech úrovních a rovinách. Je to odevzdání se, následování proudu a pročištění. Voda je spojená se soumrakem, se západem, s Měsícem a Venuší. Jsou připraceny svěží nápoje pro energií, herbální léčivé přípravky, jenž podporují ozdravné procesy těla a oleje nesoucí základ léčiva a štěpení.

Budeme pracovat s rostlinnou, minerální a živočišnou intinktivní říši. Propojíme své tělo se zvukem, které je jako tekutina, jenž naší vizi uzdravení dává do pohybu a prochází tělem.

 

V případě zájmu lze také z data narození zjistit dispozice o slabších místech v těle. Ascendent je vaše tělo, instinkty, schopnosti. Umění přežít. Luna - prožívání, podvědomí, duše. Merkur je duch, kreativita, tvorba a myšlení. Zdravotní domy horoskopu nesou klíče k vašemu tělu, srdci, všemu skrytému, a vyšším posláním. A konečně... tohle všechno přece žijeme přes své Slunce a ještě víc. Je dobré naučit se řeči těla.

 

Těším se na spolupráci, péči a otevření se cestě k pocitu naplnění. Kdy jindy, než v čase mezi zatměními, v době velké očisty.

 

Srdečně ve světle Petra

 

Pokud s tímhle rezonujete můžete se přihlásit.

Předběžné rezervace zasílejte na email: petrarad@seznam.cz nebo na tel: 603 823 462