Novoluní v Kozorohu 6.1.2019

05.01.2019 21:56

Silné Novoluní v Kozorohu 6. ledna 2019

Ojedinělá volba

Venku padá omrzlice, z oblohy se sype sníh a venku panuje kouzelné zimní království. S tím vším k nám přicházejí energie trpělivosti, vnímavosti a úcta k cyklům přírody.

Luna je oznamovatelem lednového pracovního startu. V nočních hodinách, těsně před půl třetí se chystá novoluní na 15stupni znamení Kozoroha s částečným zatměním Slunce. Jsme v okamžiku, který očišťuje. V říši Astrologie má Kozoroh punc důstojnosti, opatrnosti, píle a pracovitosti. Vydáváme se na cestu, která je moudrá, vhodná a obezřelá.  

Co nám toto novoluní může přinést?

Nastává příležitost splnit si své sny, vytýčit si své cíle a udělat zásadní kroky k jejich naplnění. Kozoroh má sílu, která zvyšuje realizaci našich plánu, dává úspěch, uctívá zákony, tradice a materiální zabezpečení. Mimo jiné přináší nevšední transformační chvíle, ale také okamžiky, kdy se nám dějí věci, prostřednictvím synchronizace, které souvisejí s jinými dimenzemi.

Mars vstoupil s Novým rokem do svého znamení a zkouší naši rovnováhu, aktivací napjatých nálad Někdy se ukazuje, jak s těmi nejlepšími úmysly šidíme sebe. Je vhodná doba začít komunikovat, ikdyž to někdy nejde. Nedoporučuje se vstupovat do nekonečných argumentací. Vše stíháme na poslední chvíli a souboj s časem snad nikdy nepřestane. Podrážděnost, sklony ke konfliktům, slabost a nervové napětí souvisí s těmito energiemi. Mars kvadratuře na Merkura, je energie stojící za změnami společnosti i počasí. Je to dech života, který propojuje a zažehuje jiskru vzájemného porozumění. Putujeme tak jako tři králové s jistotou že vesmír nás podporuje v našich rozhodnutích a záměrech duše.

 

 

Někdo si s Novým rokem dává předsevzetí jiny si na to nepotrpí. Já si dala předsevzetí být s těmi, které mám ráda co nejvíce.

Atmosféra nového roku 2019 je v duchu sdílení, sladkého přátelství, vztahů, porozumění a snad i dobré vůle. Podporu máme v nových projektech, nových dovednost, v sebevyjádření a přijímání informací.