Mocný úplněk v Raku 22.12.2018

22.12.2018 14:06

Úplněk v Raku 22. prosince 2018

Máme tady měsíční energii a paní Zimu. Jsme v okamžiku, kdy se svět znovu zrodí z nejtemnějšího bodu. Úplněk je velmi silný, protože Luna je ve svém domovském znamení Raka, vládne živel vody, který prohlubuje emoce, city, prožívání a touhu po bezpečném přístavu. Dny, kdy máme před sebou vzdání úcty sobě samému. Vesmír nám naordinoval medicínu porozumět sobě. Je to čistá energie, která nás stále vrací k otázce „ jak se cítím?“.

Konec roku je časem, kdy se nejvíce otevírá vědomí a nadpřirozeno. Můžeme zachytit nejvíce informací pro sebe. Za tohoto úplňku vnímáme tradice, kořeny, moudrost předků, rodovou línií, mateřský ženský princip, stříbrnou magii, vzpomínky na minulost. Ovlivňuje paměť, intuici, podvědomí, zrcadlení spiritualitu, vše magické a záhadné. Otevírá příběhy z domova a rodiny.

 „Luna zná cestu do hlubin duše, od vědomí k nevědomí. Zahalená závojem večerní mlhy, od úplňku k novoluní“.

Co si pro nás pro dnešek připravilo nebeské dění? Slunce na Uranu je oznamovatel životních změn a nových zážitků. Přichází prostor pro radost, spokojenost, lásku a důvěru v běh věcí příštích.

Slunce je mezi Merkurem a Plutem - nesou schopnost porozumět, domluvit a pochopit téměř cokoliv. Vidíme pravdu za lží. Někdy se to vážně hodí.

Každopádně dnešek je o vytváření domácí pohody a rodině, která drží pohromadě. Přišel čas si uvědomit, co můžu pro sebe, ale i pro ostatní udělat hezkého.

Oblékněme se pomalu do sváteční vůně skořice a vanilky a připravme se na svátky. Jsou téměř za dveřmi.

Všem přeji nádherný láskyplný adventní čas

Srdečně Petra