Mabon 23. září

09.09.2015 21:04

Mabon

Chrám spravedlnosti v čase podzimní rovnodennosti

 

Kolo se stále točí a točí… je tady opět kouzelné a magické období Mabon…

Z celého srdce bych Vás chtěla pozvat na rituál Mabon v tomto posvátném čase, kdy stojíme na hranici, na křižovatce a přemýšlíme co dál… opět se otevírá brána, portál nekonečných možností…

Nyní je nám umožněno vstoupit do chrámu spravedlnosti, ponořit se do jeho světla a nechat prozářit každý kousek svého nitra. Vzpomeneme si jaké to je být v rovnováze, kterou jsme v dávných dobách ztratili. To je to pravé léčení. To, co je dnes bráno jako rovnováha, je pouhá iluze…  Napojíme se na skutečnou linii rovnováhy a harmonii ( jak nahoře, tak dole) a procítíme ji v sobě. Díky ní, můžeme jít bezpečně za svým a rozlišovat mezi dobrým a zlým…Aktivujme tuto schopnost a nahlédněme do chrámu spravedlnosti, jemuž vládne Bohyně Portia se svými miskami vah. Ukotvěme se poselstvím Thovta ( smaragdovou deskou) a nalaďme se na zřetelný hlas moudrosti a vedení.

 Je čas rovnováhy, období podzimní rovnodennosti, kdy Slunce vstupuje do znamení Vah. Doba, kdy je rovnováha mezi světlem a tmou. Získáme příležitost zvážit všechny skutky, odkrýt a pročistit rozumové chování, myšlení a konání. Před touto energii nezůstane nic skryto. Požádejme sílu Mabon o vyrovnání o harmonii.

Jsem plná očekávání společných oslav v čase Mabon,kdy Slunce -  naše síla, přechází přes rovník a nabízí možnost proměny.

 Těším se na setkání s Vámi a na vyrovnání od „ Harmonie…“  na její tón osm.

S sebou si vezměte pravdivý záměr a cíl, čeho chcete dosáhnout a v co doufáte.

Kde: Salaš u Bačů, Palkovice 119

Kdy: 23. září 2015, začínáme v 17:30hod.

Příspěvek činí 200,-Kč

Příhlásit se můžete na mail: petrarad@seznam.cz nebo přes webovou stránku www.studioluna.cz

Tel: 603 823 462

 

Jelikož je čas rovnováhy a velké síly nekonečna, kdy není konec, ani začátek, necháme se překvapit, kdy si dovolíme odejít...

Petra