Labyrint růží aneb staňte se tím kým jste 4.června 2016

02.05.2016 09:16

Labyrint růží

aneb staňte se tím, kým jste

 

4.června  2016 (So) od 9:00hod - 17:00hod  ve studiu Luna  cena 800,-

ZRUŠENO!

 

Jsme jako růže s mnoha stranami, každá její strana obsahuje celé světy. Je jako pozůstatek ranních červánků na Zemi, otáčející kolo života s magickou spirálou věčnosti.

Růže symbol božské lásky je mapa vědění. Přijďte načerpat světlo růže, pročistit duši tímto světlem.Opět budeme pracovat  s posvátnou geometrií s květem života, plejádskou světelnou terapií, mečem pravdy a Kristovským Já. Čeká nás práce s růží a duší, meditace mystická růže, meditace spřízněná duše. Poselství z Marsu a Venuše, kolektivní bloky jimi stvořené. Projdeme archetypy Plejáďanů, Sírianů, Krista, Máří Magdalény, žijeme v době, kdy se projevují uvnitř nás.

Naladíme se na mistry Mozarta, Beethowena a Bacha, jejichž hudba otevírá vědomí a rajskou zahradu. V alchymii, růže hrála roli v souvislostech k sedmi planetám a jim odpovídajícím kovům, budeme vzpomínat na naše hvězdné kody a stávat se mistry alchymie a cestovat devíti dimenzemi.

 Jsme umělci usilující o opravdovou krásu, skrze umění si rozšiřujeme a povznášíme srdce, je to esence plejádské vášně. 

Potřebujeme mocnou dávku krásy, jež nabízí růže...nese sílu lásky a důvěru v sebe.

Těším se na práci s tématy, která přináší růže a přispívá k léčení těla, duše i emocí. Odkrývá čtení z krystalické matrice krve, čistíme krevní kody, ze svaté krve, ze svatého grálu.

Na seminář se můžete přihlásit na email: petrarad@seznam.cz nebo na tel: 603 823 462