Kurz Setkání v zahradě - svatý grál 11.11.

04.11.2015 20:07

 

11. 11. 2015 (st) Od 17:30hod – 20:00hod   cena: 200,- v salaši u Bačů

 

Proč toužíme po lásce? Co je skryto, za touhou milovat a být milován?

 Tento kurz nás vzývá, abychom se probudili do rána a spatřili sami sebe v zahradě, kde čekáme na setkání, které může probudit naše srdce. Je to energie lásky s vibrací něhy, odpuštění, vroucnosti a závanem tepla. Je to vědomí 5D. Zaměříme se na práci se srdcem v prostorách nejhlubšího toužení, pochopení touhy, která je hluboko uložena v nás. Neboť tam, kde je srdce, tam je poklad. Nahlédneme do prostoru, kde se setkáme se svým pravdivým obrazem, vaše oči se setkají s věčným pohledem, jimž se ohlašuje pravá láska. Aha okamžik, pocit poznání. Budeme tónovat a procvičovat srdeční sval, prozvučíme a vyladíme si celé tělo.  Nalezneme tón své duše, naladíme se na maják srdce s pevně vetkanými vlákny. Čeká na nás meditace pro spojení se spřízněnou duší.

Alchymie polarity, synchronizace, poselství z Venuše a Marsu - vzorce marťanské síly minulosti a vzorce venušina vědomí lásky a krásy. Rčení: „ženy jsou z Venuše a muži z Marsu“. Poskytne Vám příležitost vidět a pochopit své vlastní podvědomé vzorce. Kenoze, erót, agapé, dokonalá duše, posvátný sňatek, spojení muže a ženy. Nadčasová láska, staňme se následkem, mistrujme…  Charisma, síla energie lásky, kdy voda je proměněna ve víno, ve svatý grál. Propojená srdce nesou ovoce s charakteristickou vůní lásky, která je všem přístupná, transformační, kreativní. Odhalme tajemství přeměny lásky.

 Kurz se koná v čase novoluní, ve znamení Štíra, nese téma vášně, touhy, smyslnosti, dává sílu odhodlání a dosažení vlastních plánů.  Luna přibývá, rodí se nový měsíc, skvělý den k zahájení nových projektů, nových záměrů a hluboké očisty. Nechme se naplnit láskou, hojností a světlem.

Přihlásit se můžete na tel: 603 823 462 nebo na e-mail: petrarad@seznam.cz

 

Těším se na hluboké setkání srdcí.

Petra