Kurz Labyrint - Staňte se tím, kým jste 28.11. 2015

14.11.2015 13:15

 

28.listopadu 2015 (So) od 9:00hod- 17:00Hod       cena: 800,-    Penzion u Bačů

Na tomto kurzu se otevřeme duchovnímu učení o dokonalosti, očistných procesech, technikách, aktivaci multidimenzionální meditace a léčení duše. Hvězda duše, Slunce duše, duševní matrice, energie Ka, Vyšší Já. Účelem je zvýšit a posílit naše vnímání a vědomí vlastní duševní podstaty v celém našem těle. Nalezneme tón naší duše, budeme tónovat, prozvučíme a rozvibrujeme celé naše tělo. Příběh a vzpomínka stvoření duše. Zaměříme se 

na moudrost krystalu, práci s krystalem, krystalovou energií a jeho léčení – krystal duše. Poznání síly krystalové energie. Duševní mutace, duševní dysfunkce. Obnova posvátné geometrie vaší duše a aktivace vaší duše. Tvorba kvantové mřížky pro čištění a zranění vaší duše. Nauka o Slunci, nauka o Měsíci. Slunce, Měsíc – jejich pohyb občas zastíní tvář toho druhého. Slunce je silná energie, zdroj naší síly. Měsíc je náš vývoj, schopnost proměny, očisty a odpuštění. Společný tanec těchto dvou světel, skrze jejich práci jsme schopni vývoje. Bez těchto dvou souputníku by nedrželo nic pohromadě. Podíváme se do hvězdopravných map, abychom odkryli vaše postavení pro tato dvě světla. Pokud bude třeba, nahlédneme do Labyrintu vaší duše, na cestu duše a prosvětlíme stíny rýsující se na zdech. Cesta bludištěm bere dech, ale cesta labyrintem ho vrací.

Kurz je otevřen pro malou uzavřenou skupinku, abychom se důkladně dostali ke své duši.  Prosím o včasné přihlášení. Je rozdělen na dvě části. První část je teoretická a druhá zahrnuje sebezkušenostní výcvik, meditace, práci na sobě a světelnou magii. Nabízím nahlédnutí do vašich astrologických dispozic, pokud máte zájem, je potřeba datum a čas vašeho zrození, alespoň den před kurzem pro přípravu vašeho horoskopu. Těším se na dobrodružnou cestu duše labyrintem a věřím, že nakoukneme za mlhu zapomnění, kde vše prozáří světlo.