Kurz Hvězdné kolo a jeho dvanáct příčlí

04.10.2015 12:22

 

22.října (ČT) V 17:30hod – 20:00hod. 

Penzion u Bačů v salaši, cena 200,-

 Kolo života se točí na nebesích. Nekonečný kruh zrodu, smrti a nového zrodu.

Na tomhle kurzu se podíváme do Velkého kola, jež má dvanáct příčlí – dvanáct souhvězdí. Budeme číst v posvátných symbolech, abychom pochopili tajemnou řeč hvězd. Intuice – šestý smysl, zrcadlo, jehož odraz, je bránou do světa neznáma. Schopnost úplného smyslového vnímání s indigovým pohledem a indigo aspektem. Podíváme se, jak je na tom náš vnitřní hrdina, dobyvatel a lovkyně, jež vládnou svým duchem. Dotkneme se tématu životní cesty a cíle, a rozeznání té pravé cesty. Nahlédneme do vnitřního prostoru, kde se setkáme s vnitřní pečovatelkou/ vnitřním pečovatelem. Meditace posvátný pramen, magické zrcadlo, kde prožijeme cestu do vnitřních světů.  Věřím, že dostaneme odpověď jak řídit spřežení, aby s námi nesmýkalo.

Nyní se nacházíme v krásném měsíci říjnu, který nese energii vysoké elevace a proměny přírody. Sestupují k nám energie pokání, k přemítání o své rodině, předcích, o životě a smrti. Ale také o naší proměně. Společně zapálíme svíci pro tyto energie.

Těším na společné setkání. Srdečně, Petra

Na seminář se můžete přihlásit na mail: petrarad@seznam.cz nebo přes webovou stránku www.studioluna.cz Tel: 603 823 462.