Dračí síla: učení duše 5.dubna 2016

28.03.2016 13:47

Kurz Dračí síla a jeho poselství

 

tvorba, odvaha, pevná vůle

Spirituální psychologie aneb učení duše, kdy se napojíme na velké síly, jež stvořily Vesmír

5.dubna 2016 od 17:30 – 21:00hod příspěvek činí 400,-   ve studiu Luna v Palkovicích

Je jaro a v nás neustále kolují životodárné síly přírody, slunce, měsíce, země a otce vesmíru.

Kurz Dračí síla je celovečerní seminář, na kterém budeme rozvíjet a spouštět vědomou tvorbu. Dračí síla je energie,podporující zrod našich plánů, snu, přání a víru v sebe. Tato energie již od pradávna otevírá srdce. Jsme Tvůrci a máme božskou podporu. Nyní nastal čas stavět, je čas expandovat. Dejme volnost svým životům, proud tvorby nikdy nevysychá, to my jsme ti, kteří jej blokují. Udržujme činnost v pohybu, dávají nám křídla. Je možné, že se necháme okouzlit slovy- zamýšlet- úmysl- ovládání mysli.

„Chraň svou duši tak, že nepřipustíš, aby tvou tvorbu a sílu okrádali vlastní komplexy, žal, tví blízcí či rozum. Jak moc jsi silný zjistíš sám. Odvážnému štěstí přeje. Je ti souzeno stát se tvůrcem“.

Společně vytvoříme nadčasový prostor, opřeme se o svou sílu a zaměříme se vědomě na tvorbu. „ Já konám, co si přeji vytvořit jako vyjádření duše“.

Přijmeme ve svém těle Božský dračí oheň, spojí se světlo Slunce a střed Země, což propojí oheň světelného těla a energii kundalini na konci kostrče.

Témata: 1. Tvorba v nadčasovém prostoru: hudba duše, 2. Naváděcí maják s poklady života- soucit, velkorysost, pravda, důvěra, vděčnost, odpuštění, odvaha, trpělivost, láska. 3. Kořenová vibrace, kdy jsme v klidu a vidíme řešení. 4. Portál Já Jsem - přiměřené užití síly a ohně,  5.Spirituální spokojenost, 6.Světlo vzteku – učitel zlostného Já.

Teplo božského dračího ohně nás podporuje a vyvolává v nás léčivé pocity.

Čekají nás sonické léčivé meditace, pro podporu svalstva, kdy se stáváme pevným a pružným ohledně záměru duše. Modlitba pro „Já jsem tím, kým jsem“ a meditace s jarem a se svou individualitou, kdy napneme svůj luk a vyšleme svůj šíp přesně na cíl, už nemineme. Budeme navěky volní a svobodní a již nikdy to nevzdáme.

S příchodem jara se otevírají další cykly, nové počátky s napojením se na zdroj života. Spustit proud vědomé tvorby a dát volnost svému životu, tím je Drak, jež nabízí emocionální, fyzickou a duchovní sílu potřebnou pro vyvážení vibračních změn, které se v současné době vyskytují po celé planetě.

Těším se na kolektivní práci se světlem a vědomou tvorbu. Jsme hvězdami a stáváme se těmi, co září.

 

Máte-li zájem, můžete se přihlásit na tel: 603 823 462 nebo na email: petrarad@seznam.cz