Cesta života aneb svatojánská oslava

15.05.2016 11:13

Cesta života aneb svatojánská oslava

 

20.června 2016(Po) od 17:30 - 21:00hod   ve studiu Luna  cena:400,-

 

A kolo se opět točí jako spirála cesty sluncem...

"Ó stříbrný plameni, pujč ty mi svůj svit, tam, kde roste třezalka, večer musím jít"

 

Tento seminář nás vzývá, abychom přemýšleli o životě jako o šňuře perel, oceánu kapek, pouštních zrnek, slaďující se v jeden celek. Jsme poutníci na cestě života. Zaměříme se na cestu, její strom a životní energii. Propojíme se se svým instinktem s pocity rovnováhy a bezpečí. Budeme se zabývat svou původní energií a sebepřijetím, síly života ve vnějším světě.

Oslavíme letní Slunovrat Midsummer - nesoucí silnou magickou energii svatby nebe a země, posvátný sňatek slunce a země, nebeského otce a matky země. Je den návratu tepla a světla, noc, kdy se závoje stírají a my se necháme obejmout hřejivým léčivým dotekem Gaii, bylin a celou rostlinnou říši.

Budeme detoxikovat, pročišťovat a uzdravovat své tělo, vodou, zemí, ohněm i vzduchem. Je den svatojánské slavnosti bylin, jejichž léčivá moc stoupá. Čeká nás práce se zelenými bylinkami, jejim něžným půvabem a recepty na bylinné směsi. Meditace CESTA v zahradě Eden, tajemství herbářů, meditace s Bohem lékařství Asklepiem v jeho posvátném chrámu.

Dle data narození a vašeho tepu určíme léčivou bylinku pro vaše uzdravení. Duše touží se uzdravit a nechat se naplnit krásou. S rostlinkou si odnesete tu část sebe, která vás bude uzdravovat. Každá rostlinka má určité vibrace,vůni a sílu ovlivnující velmi mocně emoce a daný orgán.

Necháme k nám promlouvám vzpomínky na Mágy a Čarodějky jež sbírali byliny o letním slunovratu k léčení, nalezení spirituality, k zaříkávání a věštbě budoucnosti.

Sebou si můžete přinést léčivou bylinku v květináči nebo usušenou léčivku (cokoliv na společný oltář a později pro obdarování). " Jak říkala má babička: není na světě bylina, aby na něco nebyla". A tak se zaposlouchejme do Mateřídoušky, Dobromyslu, Melisy, Levandule,Třezalky, Rozmarýny, Slunečnice či Vavřínu, nechme se přemoci jejich vůní...

 

V noci o letním slunovratu si lidé vkládali pod polštář nejrůznější byliny a talismany mající moc přinést prorocké sny. Využijme magičnost slunovratu, té nejvyšší síly slunce ke sběru a zásob po celý rok.

Těším se, až se otevřeme posvátné energii.

Máte-li zájem, můžete se přihlásit na tel: 603 823 462 nebo na email: petrarad@seznam.cz